Računovodstvo
Računovodstvo Sarajevo

Moderno i napredno računovodstvo

Vrijeme je da iza sebe ostavimo tradicionalne načine knjiženja i računovodstva i prihvatimo inovacije, stručnost i prilagodljivost vašim potrebama. Naše usluge pokrivaju širok spektar usluga računovodstva koje stavljaju potrebe klijenta na prvo mjesto.

Ispravnost i pouzanost su ono što nas motiviše i utjelovljuje naše računovodstvene usluge. Pedantan pristup, izgrađen kroz ugogodišnje iskustvo i pridržavanje globalnih standarda, osigurava da svaki finansijski izvještaj koji sastavljamo i revidiramo predstavlja tačku pouzdanosti i korektnosti.

Primjenjujući najsavremeniju tehnologiju i najispravnije pristupe u industriji, mi omogućavamo našim klijentima partnerima da dobiju neuporedivi uvid i finansijsku jasnoću. Naša posvećenost izvrsnosti ne samo da podržava integritet vaših finansijskih zapisa, već i jača temelje vaših poslovnih odluka, podstičući rast i stabilnost u ekonomskom okruženju koje se konstantno mijenja i raste. Računovodstvo prepustite nama, a vi se posvetite stvarima koje su bitne za razvoj i poboljšanje vašeg biznisa.

Kako to sve izgleda i šta možete očekivati od nas?

Za naše poslovne partnere nudimo prilagođene računovodstvene usluge, koje uključuju:

  • standardno knjiženje redovnih poslovnih aktivnosti
  • specifične usluge poput kreiranja posebnih izvještaja prema njihovim zahtjevima
  • financijske i racio analize

Kombinirajući najnovije tehnologije i stručnost našeg tima želimo pružiti najsavremenije i najpouzdanije računovodstveno iskustvo.

Mi osiguravamo da vaši poslovni procesi budu evidentirani pravovremeno i precizno, pružajući vam sigurnost u planiranju budućeg razvoja vašeg poslovanja zahvaljujući našem znanju, iskustvu, te DMS (Document Management System) sistemu.

Ukoliko želite jasan i precizan pregled vašeg poslovanja, u našem radu koristimo pouzdane računovodstvene programe koji to omogućavaju, kao što su Pantheon i Microsoft Navision, za koje posjedujemo više licenci, ali i druge računovodstvene programe po potrebi partnera, uključujući SAP, Axapta, e-line, Japet, i 5-dimension.

Implementirali smo digitalizaciju poslovne dokumentacije kroz DMS, upravljanje procesima kroz BPM, upravljanje projektima kroz PMS, te integraciju DMS-a sa našim ERP-om Pantheon i Navision.

Predanost uspješnim računovodstvenim procesima naših klijenata se može prepoznati u našem dubokom i dugogodišnjem razumijevanju njihovih potreba koje im garantuje da uvijek budu korak ispred u svom poslovanju.

Pogledajte i naše usluge Obračun plata, Usluge revizije, kao i povrat PDV-a za strane obveznike.

Reference: Respect – Računovodstvo / Knjigovodstvo

Podijeli
Podijeli
Pošalji
Podijeli
Podijeli

Posljednje novosti