O nama

Vo─Ĺeni idejom da svako pravno lice treba da se bavi svojom osnovnom djelatno┼í─çu za koju je specijalizovano, a da mi preuzmemo sve obaveze i budemo ra─Źunovodstvena, porezna, pravna, poslovna i savjetodavna podr┼íka za sve izazove vezane za na┼íu struku.

Na┼ía misija po─Źinje od 1999. godine te uz stalni i kontinuiran razvoj i pro┼íirenje, u 2024. godinu ulazimo sa preko 40 zaposlenih (od kojih su 30 diplomirani ekonomisti), kao i sa preko 200 klijenata i poslovnih partnera.

godina poslovanja
0
zaposlenih stru─Źnjaka
0 +
zadovoljnih klijenata
0 +
obra─Źuna plata mjese─Źno
0 +

Spoj iskustva i mladosti, znanje koje posti┼żemo stalnim edukacijama i ┼íkolovanjem uz kori┼ítenje najsavremenijih ra─Źunovodstvenih i IT programa, te uz po┼ítivanje standarda ISO 9001:2015 i ISO 27001:2013 di┼żemo kvalitet na┼íih usluga na najve─çi nivo.

Dugogodi┼ínje iskustvo kao i kontinuirano stru─Źno usavr┼íavanje rado i nesebi─Źno prenosimo klijentima partnerima.

Koristimo vlastite resurse kako bismo bili tu za svakog našeg komitenta, kao i da profesionalno, odgovorno ali i fleksibilno pristupimo svakoj poteškoći na koju nailazi naš poslovni partner.

Pru┼żamo usluge na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, a specijalizirani smo za finansijsko-pravne okvire Federacije Bosne i Hercegovine, Republike Srpske kao i Br─Źko Distrikta.

ISO 9001:2015 & ISO 27001:2013

Uveli smo i primjenjujemo Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015. Uveli smo i primjenjujemo standard ISO 27001:2013 – Sistem upravljanja sigurno┼í─çu informacija. Tako─Ĺer, posjedujemo i policu osiguranja od profesionalne odgovornost. Uveli smo i DMS (Document Management System) tj. digitalizaciju kompletne dokumentacije i uvezali sa ERP-om.

Stru─Źno usavr┼íavanje

Njegujemo kulturu kontinuiranog stru─Źnog usavr┼íavanja na┼íeg stru─Źnog osoblja.

Najsavremeniji software

Prikupljamo i obra─Ĺujemo va┼íe podatke u najsavremenijim softverskim rje┼íenjima.

Potpuna digitalizacija

Omogu─çavamo vam kompletno obavljanje usluge online - potrebna vam je samo internet konekcija.

A┼żurnost kao prioritet

Uvijek smo u toku pripreme novih zakonskih rje┼íenja, spremno ih do─Źekujemo i komuniciramo.

Poslovno osiguranje

Osigurani smo od odgovornosti kod osiguravaju─çe ku─çe za sve usluge koje pru┼żamo na┼íim klijentima.

Tajnost podataka

Čuvanje poslovne tajne jedan je od naših prioriteta u poslovnim procesima sa klijentima partnerima.

Siguran smo partner u praćenju poslovnog uspjeha Vaše firme i uspješni u rješavanju svih problema koji se mogu pojaviti u vašem poslovanju.

Kako biste postigli maksimalnu produktivnost na sve konkurentnijem tr┼żi┼ítu i u uvjetima sve kompleksnije porezne i ra─Źunovodstvene regulative, Plastron d.o.o. klijentima partnerima omogu─çava da vi┼íe vremena i energije posvete svojim primarnim i klju─Źnim djelatnostima. Plastron d.o.o. svojim klijentima smanjuje tro┼íak i pove─çava kvalitetu procesa ra─Źunovodstva isplate plata, porezne optimizacije i finansijskog izvje┼ítavanja.

certificiranih
ra─Źunovo─Ĺa
0 +
diplomiranih
ekonomista
0 +
poreznih
savjetnika
0 +
revizora
0
IT stru─Źnjaka
0

Profesionalnost, ta─Źnost i odgovornost su odlike na┼íih stru─Źnjaka koji Vam stoje na raspolaganju za svaki izazov u svako vrijeme.

Pri savjetovanju i rje┼íavanju aktuelnih poslovnih izazova pristupamo individualno jer svaka situacija je specifi─Źna. Uz po┼ítivanje svih propisa, uzimamo u obzir i na┼íe dugogodi┼ínje iskustvo sa inspekcijama iz raznih oblasti tako da nudimo optimalno rje┼íenje uva┼żavaju─çi sve faktore kao i uzimaju─çi u obzir potencijalne budu─çe rizike ponu─Ĺenog rje┼íenja.

Samo kontinuiranom edukacijom, usavr┼íavanjem, nadogradnjom mo┼żemo i─çi u korak sa na┼íim progresivnim komitentima te biti adekvatna podr┼íka.

Na┼í tim je sastavljen izme─Ĺu ostalih od trinaest certificiranih ra─Źunovo─Ĺa, dva revizora,internog revizora, poreznog savjetnika, advokata, dva IT stru─Źnjaka, diplomiranih ekonomista i ostalih.

Stalne interne edukacije, saradnja sa finansijskim, revizorskim i advokatskim kućama, stalno prisustvo na seminarima, savjetovanjima i edukacijama koje organizuju razne institucije Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske obogaćuju naše znanje i omogućuje nam da smo stalno u toku sa promjenama zakonskog okvira.

Podijeli
Podijeli
Pošalji
Podijeli
Podijeli

Posljednje novosti